Yumurta ve Yumurta Ürünleri İşleme Teknoloji ve Uygulamaları
Alanında ilk olma özelliğini taşıyan kitap yumurta bilimi ve sektöründe çalışanlar için başucu niteliğinde hazırlandı.
Kitapta; Dünya’da Yumurta Üretim Alanları ve Üretim Miktarı, Yumurtanın Morfolojik Yapısı, Yumurtanın Kimyasal Bileşimi, Depolama Sürecinde Yumurtada Meydana Gelen Değişmeler, Yumurta Muhafaza Yöntemleri, Yumurta Akının Fonksiyonel Özellikleri, Yumurtanın Fonksiyonelliğine Etki Eden Faktörler, Yumurta İşleme Prosesi, Yumurta İşlemede Kullanılan Enzimler, Analizler – UAgulamalar konu başlıklarında yumurtaya dair pek çok konu bu kitapta işleniyor.
2019 Baskı / 128 Sayfa