Prof. Dr. Arsan BİLİŞLİ
BÖLÜM 1: SU
BÖLÜM 2: KARBONHİDRATLAR
BÖLÜM 3: LİPİDLER
BÖLÜM 4: AMİNO ASİTLER VE PEPTİDLER
BÖLÜM 5: PROTEİNLER
BÖLÜM 6: ENZİMLER
BÖLÜM 7: VİTAMİNLER
BÖLÜM 8: MADENSEL MADDELER
BÖLÜM 9: ORGANİK ASİTLER
BÖLÜM 10: FENOLİK BİLEŞİKLER
BÖLÜM 11: DOĞAL RENK MADDELERİ
BÖLÜM 12: GIDALARDA BULUNAN DOĞAL LEZZET VE AROMA MADDELERİ
BÖLÜM 13: GIDA KATKI MADDELERİ
BÖLÜM 14: GIDA MADDELERİNDE BULUNAN TOKSİK BİLEŞİKLER
355Sayfa /